Matilda Wallin

171206

Hej på er! 
och sorry för kass uppdatering, har haft ett par sjukt jobbiga dagar för oss allihopa. I lördags var jag på julbord, hade riktigt roligt faktiskt, dock tyckte jag det var lite dåligt med folk på kvällen sen. Men redan här började H få riktiga skrikattacker (aldrig hört något liknande innan..) Jag trodde, eller vi trodde att det var för hon kände på sig att hon skulle vara ensam hos mormor och morfar, alltså att jag skulle "lämna" henne. Dock sov jag ju där så det var bara några timmar, men tillslut slocknade hon i bilbarnstolen när mamma skjutsade mig.. men annars var hon helt otröstlig. Sedan har detta fortsatt varje dag.. till och från, hela dagarna och nätterna och det håller verkligen i sig länge. Är inte bara 20 minuter utan snarare nån timme eller två.
Vi har nu kommit fram till att det är magen som spökar, i måndags blev vi skickade från Vårdcentralen till Hudik akuten för att en barnläkare skulle kolla henne. Det verkar vara tarmarna som är lite knepiga, gaser och förstoppning ställer till det för henne stackarn. Så just nu kämpar vi på för att lyckas lösa detta så hon slipper ha så förbannat ont. Igår var det mycket skrik men hon somnade iallafall som vanligt och sov inatt så jag ska verkligen inte klaga. 
Får se hur det går idag, idag ska hon även få vaccin.. jag är svinnervös. Sprutor och sånt är inte min grej, absolut inte på henne.. Tur J följer med och håller sällskap, haha.

 

Nu ska jag byta blöja på min prupp som sitter och pratar framför babblarna, tackar gudarna för den som kom på det så man kan plocka undan och göra lite grejer som man annars inte kan när dem är vakna, haha. 

Pussåhejj,Juste, har ju julpyntat här hemma också.. köpt en gran och grejer. Jag ÄLSKAR julen. 
Första julen i huset och första med Hailey, kommer bli såååå mysigt!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas