Matilda Wallin

180111

Nä vad less jag blir!! 
Inlägget jag gjorde tidigare med bilderna lite längre ner i bloggen hade även en skitlång text till sig men tydligen försvann texten så det blev bara en massa bilder. Går tydligen inte att få tillbaka heller. Men det jag skrev var att jag haft ett helt fantastiskt slut på året och en lång sammanfattning av allt, får försöka skriva ihop det här igen lite kortare och det viktigaste: 

Min J friade på julafton (!!!) visar ringen senare, kan lova er att jag blev så otroligt chockad. Trodde inte i min vildaste fantasi att det skulle hända då han alltid sagt "Men aldrig" när jag försökt hinta till honom, haha. Men så himla kul när det var så oväntat.
WOW vad jag älskar honom!

Nyårsafton var väldigt lugn i år och spenderas med svärfamiljen, god mat och dricka. Vi var väl hemma vid halv 3 ungefär.


Dagarna nu då, det bara rullar på och nu är Hailey redan 4 månader?? 
Hon har börjat med gröt och smakportioner av olika slag, än sålänge är det ingen höjdare riktigt. Gröten imorse gick ner helt okej men annars tror jag hon tycker konsistensen är otroligt konstig, vilket man kan förstå om man tidigare endast druckit ersättning/bröstmjölk. Men matstolen gillar hon starkt däremot, att få sitta rakt och dingla med benen.

Jocke jobbar eftermiddag den här veckan, så ikväll får han äntligen helg. Så fruktansvärt tråkigt när han jobbar eftermiddag för det känns som han är borta i flera dagar.. haha långtråååkigt.
Ute är det svinkallt, idag har det varit runt -23 grader, knappt så bilen startade idag när jag skulle till Bollnäs.

Imorgon ska jag få umgås med mina tjejer, dricka lite vin och umgås - ska blir himla mysigt att få göra någonting på egen hand, det är väldigt behövligt när man är hemma om dagarna.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas